OCTOBER AWARENESS FILM FESTIVAL SCHEDULE

### SATURDAY Part		12:0	00 (PM)	1:00		2:00	3:00		4:00	5	:00	6:0	00	7:0	0	8:00		9:00	10:	00	11:00
APPROXICATION AND PROCESSAGE AND PRO	1											5:30 PM - 7	7:00 PM (90MINS	5)	7:00 - 8:45 PM (* THEATER 13 \$2 Darcine's Pre Existi	05MINS) 4 Day ng Freedom	Shame ler	8:45 PM - 1	11:00 PM (135 MINS)	ercy Me Pa eath & Part	in / Hats
### ACTUAL SOLVEN BY AC								4:30 PM - 5:30 PM		M Panels:	Panels: Passion Projects:				7:15 PM - 8:45 PM (90 MINS) THEATER 7 \$24						
### Perspectives Seal Mail Triber Double	THURSDAY									Entertain	Entertainment				THEATER 13 \$24			THEATER 13 \$24			
Curanteral Out of the Cave Thought and Prayer Risk lighton 1930 PM 180 PM PM									4:30 PM - 5:30 PI (60 MINS)	Panels: Transfort Through	Trauma:	5:30 PM - 7	7:00 PM (90 MIN		The Christmas 7:30 PM - 8:15 PI	Chain M (75 MINS)		9:00) PM - 10:30 PM (90 N	e Lion /IINS)	Vision (Reese Ward)
VR (2) Wired: Gealwon VR Experience + "paSSive poWer" 8K 4D 380 VR Experience + Gone to Water VR Experience The Berlin Waltz The Neighbours of Santa Olga Cube es mi Patria Cube es																	Thoughts 8:15 PM - 10	a Out of the and Prayers :30 PM (135 MI	e Cave Hi! Neighbor		1:00 PM • 50 MINS) \$22
11:30 AM - 7:00 PM \$12 Per Each VR Experience Four Corners: A Conversation 12:00 PM - 2:15 PM (135 MINS) Pyrrha & Pandora Someone You Know Thank You Sade The Power of Choice 2:15 PM - 4:00 PM (105 MINS) Pyrrha & Pandora Someone You Know Thank You Sade The Power of Choice 2:15 PM - 4:00 PM (105 MINS) Where Olive Trees Weep Peace Prayer (Extended Version) 6:00 PM - 8:00 PM (120 MINS)	1	1	1:30 AM - 8:30 The Berlin V The Berlin V The Neighb Cuba es mi 12:00 PM - 1: THEATER 13 Talking Out Teens & Sui A Conversa 12:00 PM - 1: THEATER 14	R Experience Waltz ours of Santa Olg Patria 45 PM (105 MINS) \$24 LOUD: cide Loss, tion 15 PM (75 MINS) \$224 Panels: Our VR Filmmake Introduce Their F	Youth Prog Kids Ocean 1:15 PM - 3:0 THEATER 14	A Mother's Jo at the Table I Every Day, So 1:45 PM - 3:00 THEATER 13 : 1 Day 00 PM (105 MIN:	urney A Seat Even Me 2.0 mething New I PM (75 MINS) \$24	A Rising T 3:00 PM - 5: THEATER 14 It Isn't JUS 3:00 PM - 4:	ide FI*shing Injus 00 PM (120 MINS) \$24 ST Politics 30 PM (90 MINS) \$24 Panels: Femme: Female Fili	Banned 4:30 PM - THEATER	Sound Tra The Race 5:00 PM - 1 THEATER 1 Together J 6:30 PM (120	7:00 PM (120 N 4 \$24 asmine	AINS)	6:30 PM - 8	One Story at a 7:00 PM - 9:00 PI THEATER 14 \$2: d of Hope This 45 PM (135 MINS)	Time M (120 MINS) 4 : Time Aroun	ıd	Rock Sour 8:45 PM - 1	9:15 PM - 11:00 PM THEATER 14 \$24 d's Diary The Acce p - The story of Lec 11:00 PM (135 MINS)	l elerator l Th	e After l
Panels: From Crowdfunding and Social Media to Marketing & Distribution Damaged She She is a Shaman 1:30 PM - 3:30 PM (120 MINS) Religion, Racism & Reconciliation 3:30 PM - 5:30 PM (120 MINS) Koi Still Waters Unbroken Ties 5:30 PM - 7:45 PM (135 MINS) Funeral of the Earth Green SuperHeroes 2030 The Birds & The Beans 7:45 PM - 11:00 PM (195 MINS)		11:30 AM - 7:00 PM \$12 Per Each VR Experience Four Corners: A Conversation 12:00 PM - 2:15 PM (135 MINS) THEATER 14 \$22				Pyrrha & Pandora S Thank You Sade Th 2:15 PM - 4:00 PM (10 THEATER 14 \$24 She is a Shaman	Someone Yo he Power of 05 MINS)	ou Know Buildir When 4:00 PM THEATH	ng Justice: A Jo Does Freedom M - 6:00 PM (120 ER 14 \$24 & Reconciliati	ourney to Fin 1 Begin 1 MINS)	Koi Still	6:00 PM - 8:00 PM (120 MINS) THEATER 14 \$24 Koi Still Waters Unbroken Ties			The Birds	& The Beans	s	rHeroes 2030			



2024 THE 15TH ANNIVERSARY

AWARENESS FILM FESTIVAL SCHEDULE

FILMS THAT DO MORE THAN ENTERTAIN!

Through the lenses of independent filmmakers from across the globe, we can ignite profound awareness and inspire change. Their unique perspectives and stories, reveal the world's intricate tapestry, inviting viewers to see beyond the ordinary and connect with the ultimate essence of our shared human experience.

FILM FESTIVAL TICEKTS

IN-PERSON PASS

October 2nd - 6th 1000 W. Olympic Blvd Los Angeles, CA 900

ONLINE FESTIVAL PASS

October 7th - November 15th Online EOFlix

FILM FESTIVAL DETAILS

- Please note that the In-Person and Online festivals are held on different dates.
- Virtual screening films are available worldwide unless otherwise noted
- Some films are played in blocks of 1-6 films in a time frame of 60-135 minutes per block.





Heal One WorldPresented By

Regal La LiveSupported By